Sultan corbası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Sultan corbası

Mesaj tarafından GoDFaTHeR Bir Çarş. Tem. 28, 2010 1:01 am

MALZEMELER
2 kaşık un
2 kaşık margarin
1 adet havuç
4 su bardağı et suyu veya su
Kaşar peyniri
Tuz ve karabiber


HAZIRLANIŞI
Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.)
Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4
bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan
sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin.
Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.








avatar
GoDFaTHeR
Farkımız*Tarzımız*
Farkımız*Tarzımız*

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 3016
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 455
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 30/04/10

Kullanıcı profilini gör http://kopuk1.forum.st

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: Sultan corbası

Mesaj tarafından Qarizma Bir Çarş. Tem. 28, 2010 1:20 am

Yapan Herkeze Afiyet oLsun
avatar
Qarizma
• Kalıcı üye •
• Kalıcı üye •

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 435
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 275
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 01/05/10

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz