Sahur Bohçası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Sahur Bohçası

Mesaj tarafından LanedLi_qirL Bir Cuma Şub. 04, 2011 8:39 pm

MALZEMELER
3 tane yufka
2 adet tavuk göğsu
5-6 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ceviz içi
2 diş sarımsak
2 su bardağı yoğurt
1 yemek kaşığı pul biber


HAZIRLANIŞI
Yufkaları tek tek tepsiye yayarak orta ısılı bir fırında kurutun. Kuruyan yufkaları bir servis tepsisine (borcama) kırarak yerleştirin. Aralarına dävülmüş cevizin yarısını koyun.
Tavuğu sekiz bardak suda haşlayıp didikleyin. Yufkaların üzerine sıcak tavuk suyunu her tarafını ıslatacak şekilde dökün. Tavukları üzerine yerleştirin. Kalan cevizi de tavukların üzerine serpin.
Tabağa servis yaptıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırılmış biber dökün.
avatar
LanedLi_qirL
ѕüρєя-мσ∂єяαтöя
ѕüρєя-мσ∂єяαтöя

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 100
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 114
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 01/02/11

Kullanıcı profilini gör

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz