Galatasaray Mesajları, En güzel Galatasaray Mesajları, Galatasaray Sözleri 2010
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Galatasaray Mesajları, En güzel Galatasaray Mesajları, Galatasaray Sözleri 2010
Fenerli Olmak Ayıp Deil Yeter ki Çaktırma...!!!
# YERLERDE SURUNDUK COK GECE UYUMADIK STADIN ONUNDE BETONDA YATTIK STADLARDA ISMIM KALELERDE RESMIM VAZGECTIM HAYATTAN BESIKTAS'IM ICIN OYLE BIR SEVDA KI TARIF EDILEMEZ KALPLERE YAZMISIZ INAN HIC SILINMEZ DUNYA HEP DONUYOR OMRUMUZ BITIYOR BESIKTAS SEVGISI BIZDE HIC BITMIYOR!
# NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AYYUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY...
# SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...
# FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA..
# ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..
# KALPLERDE YILDIZGONULLERDE AY SAMPIYONSUN GALATASARAY
# CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM.
# YERLERDE SURUNDUK COK GECE UYUMADIK STADIN ONUNDE BETONDA YATTIK STADLARDA ISMIM KALELERDE RESMIM VAZGECTIM HAYATTAN BESIKTAS'IM ICIN OYLE BIR SEVDA KI TARIF EDILEMEZ KALPLERE YAZMISIZ INAN HIC SILINMEZ DUNYA HEP DONUYOR OMRUMUZ BITIYOR BESIKTAS SEVGISI BIZDE HIC BITMIYOR!
# NASIL KI BU MILLETIN TACIDIR YILDIZLA AYYUKSEL TAA ARSA KADAR SANLI GALATASARAY...
# SAPSARIYLA KIRMIZI KALBIMIZIN YILDIZI SAMPIYON OL CIMBOMBOM AL BIZIM CANIMIZI...
# FENERLI OLMAK AYIP DEGIL YETERKI CAKTIRMA..
# ADANA CEYHAN HERKES CIMBOMLU HADE SENDE UYAN ..
# KALPLERDE YILDIZGONULLERDE AY SAMPIYONSUN GALATASARAY
# CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM.
Geri: Galatasaray Mesajları, En güzel Galatasaray Mesajları, Galatasaray Sözleri 2010
tşkLer.çhoq qzL payLaşmm
Qarizma- • Kalıcı üye •
Rep Sayısı : 275
CryDewıL- • HızLı üye •
Rep Sayısı : 101
Similar topics
» Beşiktaş Mesajları, Çarşı Beşiktaş Mesajları, En Güzel Beşiktaş Sözleri
» Anneler GÜnÜ Mesajlari
» Anneler Günü Mesajları, En Güzel Anneler Günü Mesajları, Anneler İçin
» Galatasaray 2009/2010 Yılı Futbol Takımı
» Sevgililer İçin Özür Mesajları, En Yeni Özür Mesajları, Aşıklar İçin Özür Mesajları
» Anneler GÜnÜ Mesajlari
» Anneler Günü Mesajları, En Güzel Anneler Günü Mesajları, Anneler İçin
» Galatasaray 2009/2010 Yılı Futbol Takımı
» Sevgililer İçin Özür Mesajları, En Yeni Özür Mesajları, Aşıklar İçin Özür Mesajları
1 sayfadaki 1 sayfası