Konya'da play-off sevinci!
1 sayfadaki 1 sayfası
Konya'da play-off sevinci!
Konyaspor'da ligin bitimine bir hafta kala play-off'u garantilemenin sevinci yaşanıyor.
Kulüp basın sözcüsü Cengiz Yönet yaptığı açıklamada Giresunspor ile kendi sahalarındaki sezonun son maçında mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini belirtti.
Konyaspor'un 90 dakika boyunca rakibinden üstün olduğunu ifade eden Yönet ''Bulduğumuz net pozisyonları saymakta zorlandım. Bu maçta
neredeyse sezonun ikinci yarısındaki bütün maçlarda bulduğumuz
pozisyonların sayısına ulaştık. Skor kimseyi yanıltmasın. Çok üstün bir
oyunla haklı bir galibiyet aldık ve play-off'a kalmayı garantiledik''
dedi.
Yönet bu maçın Konyaspor'un istediğinde neler yapabileceğini de çok iyi gösterdiğini belirtti.
Konyaspor'un futbol şanssızlığının Giresunspor maçında da devam ettiğini anlatan Yönet şunları kaydetti:
''Eğer futbol şansı yanımızda olsaydı tarihi bir fark olurdu. Ziya
Doğan ile başlayan yükselişimiz devam ediyor. Bu maçla birlikte
oyuncularımızın kendilerine olan güveni yerine geldi. Bu her şeyden
daha önemli. Futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele kazanma hırsı ve istek bize play-off maçları öncesi umut verdi.''
Yönet önümüzdeki sezonun ilk maçını Süper Lig'de yapabilmek için yönetim teknik kadro ve oyuncular olarak ellerinden gelen bütün çabayı harcadıklarını da sözlerine ekledi.
Kulüp basın sözcüsü Cengiz Yönet yaptığı açıklamada Giresunspor ile kendi sahalarındaki sezonun son maçında mükemmele yakın bir oyun sergilediklerini belirtti.
Konyaspor'un 90 dakika boyunca rakibinden üstün olduğunu ifade eden Yönet ''Bulduğumuz net pozisyonları saymakta zorlandım. Bu maçta
neredeyse sezonun ikinci yarısındaki bütün maçlarda bulduğumuz
pozisyonların sayısına ulaştık. Skor kimseyi yanıltmasın. Çok üstün bir
oyunla haklı bir galibiyet aldık ve play-off'a kalmayı garantiledik''
dedi.
Yönet bu maçın Konyaspor'un istediğinde neler yapabileceğini de çok iyi gösterdiğini belirtti.
Konyaspor'un futbol şanssızlığının Giresunspor maçında da devam ettiğini anlatan Yönet şunları kaydetti:
''Eğer futbol şansı yanımızda olsaydı tarihi bir fark olurdu. Ziya
Doğan ile başlayan yükselişimiz devam ediyor. Bu maçla birlikte
oyuncularımızın kendilerine olan güveni yerine geldi. Bu her şeyden
daha önemli. Futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele kazanma hırsı ve istek bize play-off maçları öncesi umut verdi.''
Yönet önümüzdeki sezonun ilk maçını Süper Lig'de yapabilmek için yönetim teknik kadro ve oyuncular olarak ellerinden gelen bütün çabayı harcadıklarını da sözlerine ekledi.
Similar topics
» I Want To Play Game
» Konyaspor play-off'u garantiledi..
» Play-Off Fikstürü Açıklandı
» Play-off'lara 14 otobüs!
» Akon - Angel Eyes (ft. Play-n-skillz)
» Konyaspor play-off'u garantiledi..
» Play-Off Fikstürü Açıklandı
» Play-off'lara 14 otobüs!
» Akon - Angel Eyes (ft. Play-n-skillz)
1 sayfadaki 1 sayfası