Medya Ve iLetisim SistemLeri
1 sayfadaki 1 sayfası
Medya Ve iLetisim SistemLeri
İletişim fakültesinden mezun olunca kariyer (yurt içinde ya da yurt dışında) habercilik yorumculuk araştırmacı-yazarlık eleştirmenlik medya planlaması medya işletmeciliği filmler metin yazarlığı senaristlik sanat yönetmenliği müşteri temsilciliği kamuoyu araştırmacılığı halkla ilişkiler uzmanlığı foto direktörlüğü insan kaynakları yöneticiliği vb...
Medya ve İletişim Sistemleri Mezunlarının Olası iş alanları : (yurt içinde ya da yurt dışında) gazeteler dergiler TV’ler radyolar reklam şirketleri film yapımı dağıtım şirketleri film yapımı dağıtım şirketleri halkla ilişkiler kuruluşları her türlü şirkette iletişimden ve tanıtımdan sorumlu birimler grafik tasarımıyla uğraşan kuruluşlar kamuoyu araştırma kuruluşları basımla uğraşan kuruluşlar vb...
Medya ve İletişim Sistemleri Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteler :
İSTANBUL BİLGİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ
İSTANBUL TİCARET İLETİŞİM FAKÜLTESİ
Medya ve İletişim Sistemleri Mezunlarının Olası iş alanları : (yurt içinde ya da yurt dışında) gazeteler dergiler TV’ler radyolar reklam şirketleri film yapımı dağıtım şirketleri film yapımı dağıtım şirketleri halkla ilişkiler kuruluşları her türlü şirkette iletişimden ve tanıtımdan sorumlu birimler grafik tasarımıyla uğraşan kuruluşlar kamuoyu araştırma kuruluşları basımla uğraşan kuruluşlar vb...
Medya ve İletişim Sistemleri Programının Bulunduğu Üniversiteler ve Fakülteler :
İSTANBUL BİLGİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ
İSTANBUL TİCARET İLETİŞİM FAKÜLTESİ
1 sayfadaki 1 sayfası