"Ankaragücü'nün kazanmasına sevindim"
1 sayfadaki 1 sayfası
"Ankaragücü'nün kazanmasına sevindim"
Ankaragücü-Trabzonspor maçı izleyenler arasında yer alan Kamerun Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Paul Le Guen maçın seviyesinin iyi olduğunu söylerken "Ankaragücü'nün kazanmasına sevindim" dedi..
Başkent ekibinin maçı kazanmasına sevindiğini anlatan Le Guen ''Maçın seviyesi iyiydi. Sadece Song ve Geremi'yi değil eski teknik direktörüm Lemerre ile eski oyuncum Rotten'i de izledim. Bu nedenle Ankaragücü'nün kazanmasına sevindim'' dedi.
(A) Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Guus Hiddink ile ilgili bir soruya Le Guen ''Türkiye'de yetenekli oyuncular var. Yerinde olmak isterdim'' karşılığını verdi.
Başkent ekibinin maçı kazanmasına sevindiğini anlatan Le Guen ''Maçın seviyesi iyiydi. Sadece Song ve Geremi'yi değil eski teknik direktörüm Lemerre ile eski oyuncum Rotten'i de izledim. Bu nedenle Ankaragücü'nün kazanmasına sevindim'' dedi.
(A) Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Guus Hiddink ile ilgili bir soruya Le Guen ''Türkiye'de yetenekli oyuncular var. Yerinde olmak isterdim'' karşılığını verdi.
Similar topics
» 66. Bölüm Özeti ("Dolunay Soysert" Adanalı ekibine katılıyor! )
» Belçika'da Çocuklar İçin Yapılmış İlginç "Sphere Hotel"
» "Romanlarda anlatıcının konumu ve tutumu" ifadesi ne anlama geliyor?
» Standart vBSEO Kurduğunuzdaki " Not Found " Hatasının Çözümü
» Bursa BeLediye BaŞkani=" Adalet varsa şampiyonuz"
» Belçika'da Çocuklar İçin Yapılmış İlginç "Sphere Hotel"
» "Romanlarda anlatıcının konumu ve tutumu" ifadesi ne anlama geliyor?
» Standart vBSEO Kurduğunuzdaki " Not Found " Hatasının Çözümü
» Bursa BeLediye BaŞkani=" Adalet varsa şampiyonuz"
1 sayfadaki 1 sayfası