Bursaspor-Kayseri Maç sonu futbolcularımızın görüşleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Bursaspor-Kayseri Maç sonu futbolcularımızın görüşleri
Kayserispor
galibiyetinin ardından taraftarlarımızı Şampiyonlar Ligi müziği ile
selamlayan futbolcularımızın maç sonu görüşleri şöyleydi;
galibiyetinin ardından taraftarlarımızı Şampiyonlar Ligi müziği ile
selamlayan futbolcularımızın maç sonu görüşleri şöyleydi;
Ömer Erdoğan "Gönül isterdi ki bu galibiyet sonrası İstanbul`dan iyi bir haber alıp liderliğe oturmak. Biz kendi işimizi hallettik. Eğer buradan puan kaybetseydik ve Fenerbahçe ilerleyen haftalarda puan kaybetseydi daha çok üzülürdük. Önümüzdeki hafta bay geçeceğiz, rakibimiz Ankaragücü ile oynayacak inşallah bir kardeşlik yaparlar bize. Kendi maçımıza konsantrasyon olmak istedik. İstanbul`da ki sonucu maçın sonuna bırakmak istedik ama taraftarın tepkisi ile de neler olduğunu alabilirdik. Kayseri iyi bir takım ve üç puanı aldığımız için mutluyuz . Önceden baskı vardı üzerimizde ama bunu sahaya yansıtmıyorduk ama bu haftalar istemesek de belli oluyor. En son maçımızda Beşiktaş`ı yenip ve Fener`in puan kaybını bekleyeceğiz.” Turgay Bahadır " Taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Sezon başından bu zamana bizi çok iyi destekliyorlar. Şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldık. Rakibimiz çok çok güçlü bir takımdı . Çok zorlandık, iki golü bulmamız avantajlı yaptı bizi ve rahat oynamaya başladık. İkinci yarıya daha fazla defansif yöne kilitlendik. Skoru iyi koruduk üç puanı alan bizdik önemliydi bizim için. Haftaya Fenerbahçe `nin puan kaybetmesini bekliyoruz. Hayırlısı olur inşallah." Dimitar İvankov Ivankov, kupa maçıyla birlikte bu sezon 5 penaltı attığını belirtirken, maçı şu sözlerle değerlendirdi. İşte Ajansspor.com tarafından derlenen açıklamalar; “Bugün çok iyi mücadele ettik, iyi de bir maç oldu. Kayserispor da iyi bir takım . İyi bir hocası var. Zaten ben de yakından tanıyorum. Daha önce de Kayserispor forması giymiştim. Bu nedenle zor maç olacağını da biliyordum. Sonuçta kazandık. Son maça kadar şampiyonluk şansımız var.. Bunu çok istiyoruz.. Artık sonuca bakacağız..” İbrahim Öztürk "Bugünkü maçın zor olacağını biliyorduk. Ama önemli olan 3 puan almamızdı. Bunu da elde ettik. Fenerbahçe bizden bir adım önde. Şampiyonlar ligini garantiledik. Bizim 1 onların 2 maçı var. Beşiktaş maçını da alıp rakibimizin puan kaybını bekleyeceğiz. Sadece onlara bağlıyız. Galatasaray maçında golü bulamadık ve liderliği verdik. Tekrar sene sonunda gülen taraf biz olacağız." |
Similar topics
» TSL:Bursaspor 2-0 Kayserispor
» Bursaspor Sozleri
» Atatürk'ün Din Ve Laiklik Konusundaki Görüşleri
» Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor
» Vederson Bursaspor'da
» Bursaspor Sozleri
» Atatürk'ün Din Ve Laiklik Konusundaki Görüşleri
» Süper Lig'in şampiyonu Bursaspor
» Vederson Bursaspor'da
1 sayfadaki 1 sayfası