Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seni sevdiğim için yaşayacağım...

Seni sevdiğim için yaşayacağım... Empty Seni sevdiğim için yaşayacağım...

Mesaj tarafından CryDewıL Paz Mayıs 02, 2010 1:31 pm

Bu gün bendeki resimlerini ve mektuplarını yakıyorum. Küllerini sana göndereceğim. İşte! Hepsi önümde duruyor. Şu resim çekilirken karşında ben vardımSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll hatırladın mı? Üzerini "Seni daima seveceğim" diyerek imzalamışsın. Bu seni en çok anlatan resimdi biliyorumSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bana en yakın olduğun resimdi... Karşında ben vardımSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll gözlerin gözlerimdeydi... İçin benimle doluyduSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bakışların gibi. Önce bu resmini yakacağımSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bu en çok sen olan resmini. Sonra da diğerlerini yakacağım. Hepsi birer birer kıvrılıp kül olacak sonunda. Ya mektupların? Herbirini çok çok öptüğüm mektupların... Satır satır içimde çakılı duran mektupların. Onlar da yanacak. Senden madde olan hiçbir şey kalmasın istiyorum bende.

İçimde bıraktığın eziklik yeter artık. Artık seninle değilSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll verdiğin acılarla avunacağım. Seni bütün arzuların üzerindeSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bütün özlemlerin ötesinde seveceğim artık. Sensiz bir dünya yaratacağım senden. Dünya duracakSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll ama sen durmayacaksın. Zaman bitecekSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll ama sen bitmeyeceksin. Bir gün bütün çiçekleri solacak bahçelerinSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll yıldızlar ışık vermeyecekSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll güneş doğmayacak hiç. Ama sen solmayacaksınSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll sen eksilmyeceksin. Seni maddenin dışına çıkarıyorumSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll ölümsüzlüğün kapılarını açıyorum sana. Anlamıyor musun?

Daha düne kadar her yerini ayrı ayrı seviyordum. Ellerini tuttuğum zamanlar ürperirdimSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll başım dönerdi gözlerine bakınca. Dudakların her öpüşte yeniden dünyaya getirirdi beni. Al işteSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll hepsini sana bırakıyorum. Güzelliğin de senin olsun..

GöreceksinSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bir gün her yerin şu mektuplarSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll şu resimler gibi kül olup dağılacak. Bir tel bile kalmayacak saçlarından. Niceleri gibi sen de göçüp gideceksin bir gün. Önce gençliğin terkedecek seni. Ellerin buruşacakSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll belin bükülecekSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll ak pak olacak saçların. Boş bir çuvala döneceksin. SonraSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll aynaya bakınca bugün çok güvendiğin güzelliklerinin de seni birer birer bıraktığı göreceksin. Gözlerinde o vahşi parıltı kalmayacakSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll bütün ateşi sönecek dudaklarının.

Ama ben o halinle bile terk etmeyeceğim. Çünkü benim içimde hep bugünkü gibi kalacaksın. TaptazeSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll sımsıcak ve korkunç güzel! Yalnız benim gözlerimde bir manası olacak bakışlarının. Ben yok olduğum zamanda satırlarımda yaşayacaksın. Hiç ihtiyarlamadanSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll hiç değişmedenSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll hiç tükenmeden... Adım adınla anılacakSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll adın adımla...

Mektuplarınla resimlerini yakacak gücü kendimde bulamasamSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll o zaman da kendimi yakardım. Şu herkeste seni gören gözlerimiSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll şu her yerde sana koşan ayaklarımı ve şu her zaman sana yazan ellerimi yakardım. Tenimde yükselen alevler ta Allah'a kadar uzanırSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll O'na çaresizliğimi anlatırdı.

Seni güçsüzSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll zayıf bir insan tarafından sevilmenin hayal kırıklığına uğratmamak içinSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll şimdi benim yerimeSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll senden kalanları yakacağım. Ben yaşadıkçaSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll varlığımbütün çaresizliklere meydan okuyacak.

Unutma; seni sevdiğim için ölebilirdimSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll seni sevdiğim için yaşayacağım...

Biraz sonra mektuplarınla resimlerini tutuşturarak bir kibrit çöpü gibi çekiliyorum hayatından. Her şeyiyle onu sana bırakıyorum. Hayatın senin olsunSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll istersen hayatım da. Ama sen kendinin bile olamayacaksın artık... Ben yaşadıkçaSeni sevdiğim için yaşayacağım... Virgulll adım söylendikçe...

Seni bensizliğe ve kendimi sana mahkum ediyorum...
CryDewıL
CryDewıL
• HızLı üye •
• HızLı üye •

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 138
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 101
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 01/05/10
<B>Yaş</B> Yaş : 28

- Similar topics