"Bekleneni veremedim"
1 sayfadaki 1 sayfası
"Bekleneni veremedim"
Geçtiğimiz sezonun 33. haftasında oynanan Beşiktaş-Manisaspor maçının 41. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası sol ayak fibula kemiği kırılan Beşiktaşlı savunma oyuncusu Rıdvan Şimşek, bir an önce iyileşerek yeşil sahalara dönmek istediğini söyledi.
Başiktaş'ın resmi internet sitesine açıklama yapan Rıdvan, "Bu sezon bekleneni veremedim ve sezonu böyle bitirmek kötü oldu. Önümüzdeki sezon kesin oynamam lazım diyordum. Sezon başında iyi çalışıp, formayı alacaktım ve vermeyecektim. Herhalde bu gidişle devre arasına yetişeceğim".
Milli Takım'a gidememenin üzüntüsünü de yaşadığını söyleyen genç oyuncu, gençliği sayesinde kısa sürede iyileşmeyi beklediğini ve formasını tekrar sırtına giymek için can attığını söyledi.
Başiktaş'ın resmi internet sitesine açıklama yapan Rıdvan, "Bu sezon bekleneni veremedim ve sezonu böyle bitirmek kötü oldu. Önümüzdeki sezon kesin oynamam lazım diyordum. Sezon başında iyi çalışıp, formayı alacaktım ve vermeyecektim. Herhalde bu gidişle devre arasına yetişeceğim".
Milli Takım'a gidememenin üzüntüsünü de yaşadığını söyleyen genç oyuncu, gençliği sayesinde kısa sürede iyileşmeyi beklediğini ve formasını tekrar sırtına giymek için can attığını söyledi.
_NeRiSSa_- •Demir Baş •
Rep Sayısı : 3623
Similar topics
» "Romanlarda anlatıcının konumu ve tutumu" ifadesi ne anlama geliyor?
» 66. Bölüm Özeti ("Dolunay Soysert" Adanalı ekibine katılıyor! )
» Belçika'da Çocuklar İçin Yapılmış İlginç "Sphere Hotel"
» Albert Desalvo "Boston Canisi",Seri Katiller
» Standart vBSEO Kurduğunuzdaki " Not Found " Hatasının Çözümü
» 66. Bölüm Özeti ("Dolunay Soysert" Adanalı ekibine katılıyor! )
» Belçika'da Çocuklar İçin Yapılmış İlginç "Sphere Hotel"
» Albert Desalvo "Boston Canisi",Seri Katiller
» Standart vBSEO Kurduğunuzdaki " Not Found " Hatasının Çözümü
1 sayfadaki 1 sayfası