Adnan Behlül'e Sahip Çıktı !
:: ~~ GENEL BÖLÜMLER ~~ :: Diziler Türkçe ve İngilizce Dizilerin Bölüm Açıklamaları ve Yorumlar. Video paylaşımı yasak :: Aşkı Memnu
1 sayfadaki 1 sayfası
Adnan Behlül'e Sahip Çıktı !
Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu eleştiren Salih Güney’e cevap verdi.
Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan "Aşk-ı Memnu" adlı dizide rol alan Selçuk Yöntem, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu eleştiren Salih Güney’e cevap verdi.
Tatlıtuğ'un çok iyi oynadığını belirten Yöntem, "Bu işten en az Salih kadar anladığımı düşünüyorum. Ona hiç katılmıyorum. Kıvanç çok özenli ve güzel oynuyor. Görüşlere saygı duymak gerekir ama Kıvanç doğru oynuyor" dedi.
Şimdilerde Kanal D'de yayınlanan "Aşk-ı Memnu" adlı dizide rol alan Selçuk Yöntem, geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un oyunculuğunu eleştiren Salih Güney’e cevap verdi.
Tatlıtuğ'un çok iyi oynadığını belirten Yöntem, "Bu işten en az Salih kadar anladığımı düşünüyorum. Ona hiç katılmıyorum. Kıvanç çok özenli ve güzel oynuyor. Görüşlere saygı duymak gerekir ama Kıvanç doğru oynuyor" dedi.
_NeRiSSa_- •Demir Baş •
Rep Sayısı : 3623
Similar topics
» Diline Ve Şehvetine Sahip Ol.
» ''Adnan Polat bunların alayını sat''
» Adnan'ın Bihter'e okuduğu şiir
» Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'e Tepki Yağıyor
» Adnan Sezginin beğenmeyip florya'ya sokmadığı necati paylaşılamıyor???
» ''Adnan Polat bunların alayını sat''
» Adnan'ın Bihter'e okuduğu şiir
» Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem'e Tepki Yağıyor
» Adnan Sezginin beğenmeyip florya'ya sokmadığı necati paylaşılamıyor???
:: ~~ GENEL BÖLÜMLER ~~ :: Diziler Türkçe ve İngilizce Dizilerin Bölüm Açıklamaları ve Yorumlar. Video paylaşımı yasak :: Aşkı Memnu
1 sayfadaki 1 sayfası