Sultan corbası
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Sultan corbası
MALZEMELER
2 kaşık un
2 kaşık margarin
1 adet havuç
4 su bardağı et suyu veya su
Kaşar peyniri
Tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.)
Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4
bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan
sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin.
Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
2 kaşık un
2 kaşık margarin
1 adet havuç
4 su bardağı et suyu veya su
Kaşar peyniri
Tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI
Unu yağda biraz kavurun. (Unun pembeleşmemesine dikkat edin. Sultan çorbasının özelliği renginin beyaz olmasıdır.)
Sonra içine rendelenmiş havuç ilave edin ve karıştırın. Daha sonra 4
bardak su ilave ederek kaynayıncaya kadar ocakta bekletin. Kaynadıktan
sonra ocağın altını kısarak 10 dakika daha pişirin.
Servis yapmadan önce üzerine rendelenmiş kaşar ve karabiber ilave ederek servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Geri: Sultan corbası
Yapan Herkeze Afiyet oLsun
Qarizma- • Kalıcı üye •
- Mesaj Sayısı : 435
Rep Sayısı : 275
Kayıt tarihi : 01/05/10
Similar topics
» Tarhana Corbası 1
» Domates Corbası
» SAKIZLI BAKLA ÇORBASI
» Süzme Mercimek corbası
» Somonlu Mercimek Çorbası (6 Kişilik)
» Domates Corbası
» SAKIZLI BAKLA ÇORBASI
» Süzme Mercimek corbası
» Somonlu Mercimek Çorbası (6 Kişilik)
1 sayfadaki 1 sayfası
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz