Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sevgilim

Sevgilim Empty Sevgilim

Mesaj tarafından GoDFaTHeR Çarş. Mayıs 05, 2010 1:15 am

Sevgilim

Sen gideli kaç saat oldu ? Kaç gün geçtiSevgilim Virgs kaç hafta..? Saymadım.. Bana yüzyıllar geçmiş gibi geliyor.
Son anda sen giderken gözlerinin buğusunu bıraktın.. Şimdi sis içinde
bütün dünya. Çiçekler gözyaşlarımı içtiSevgilim Virgs sen onları kırağı sanırsınSevgilim Virgs çiy sanırsın.. oysa hepsi benim gözyaşlarımla ıslak..

Sevgilim özlüyorum seni.. Bir balta indirildiSevgilim Virgs içimden bir ağaç köküyle devrildi. Gözlerimden akan yaştan
belli değil miSevgilim Virgs içim kanıyor. Özlem bir bulut gibi sarıyor beniSevgilim Virgs kuşatıyor . Seni sevmek bir sonsuzluk gibi büyüyor içimde.
Haftanın her gününeSevgilim Virgs geçen her saate senin adını verdim. Senin adınla başlıyor
mevsimlerSevgilim Virgs yıllar sen varsan içindeSevgilim Virgs geçerli...

Özlem bir yağmur gibi yağıyor üstüme. Damlalar yüreğime vuruyor. Gecenin
karanlığında bir başınayım.Uykularım bölük pörçük. Bütün rüyalarımda
sen.. gözlerim kapanır kapanmaz gözlerin yaklaşıyor. Sonra bir rüzgar
alıp seniSevgilim Virgs benden uzaklara götürüyor.

Geceler boyu sabahlayıp uğrunaSevgilim Virgs boşluğa düştüğüm sevdiğimSevgilim Virgs bir tanemSevgilim Virgs gözbebeğim.. Yüreğimden mühürlendim sana.. Şiirler
havalanıyor kuşlar gibiSevgilim Virgs şarkılar ağlıyor yokluğuna.. Sevgilim hayatı sende buldum
benSevgilim Virgs tükenirsem sen tüketirsin beni.

YoksunSevgilim Virgs gittinSevgilim Virgs tek başına koydun... Bu nasıl bir özlemdirSevgilim Virgs kendi gövdem ateşten bir gömlek.. yanıyorum..Yetti artıkSevgilim Virgs yetiş n'olur dayanamıyorum.
GoDFaTHeR
GoDFaTHeR
Farkımız*Tarzımız*
Farkımız*Tarzımız*

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 3016
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 455
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 30/04/10

https://kopuk1.forum.st

- Similar topics