Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ağlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye..

Ağlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Empty Ağlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye..

Mesaj tarafından CryDewıL Paz Mayıs 02, 2010 1:28 pm

Gecenin bir yarısı yazıyorum bu satırları sana...

Sen en masum halindeykenAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgullluyuyorken... Ben satırlara döküyorum yüreğimi ve ağlıyorum geri getiremediğim için hayallerimiAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllseni ve daha nicesini...

Ağlıyorum...içime göme gömeAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulll sessizce... Sen uyanmayasın diye...

Ağlıyorum çünkü sensiz ruhumu sıkıyor bedenimAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulll ağlıyorum çünkü sen yokken yüreğim ölüm kalım savaşındaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulll gülemiyorum çünkü sende kaldı mutluluğa dair herbişeyim.
GülemiyorumAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllağlıyorum ağlıyorum...

Kara gece kararttıkça karartıyor içimiAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllbir de yokluğun... Yazgıma ağlıyorumAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllsabrımın selamete eremeyişineAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllbirtürlü gelemeyişine ve sessiz kalışınaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. VirgulllolmayışınaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllsarmayışına... Sana ağlıyorum yalnızcaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllyalansız SANA...

Başım ellerimin arasında dilimde tek bir cümle...
"NE YAPTIM BEN... NE YAPTIM..."

Pişmanlığım seni geri getirebilse keşke.Keşkelerim bir fayda verebilse KEŞKE...

Uçurumun kenarındaki çiçekler gibiyim sensizAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgullldipsiz bir boşluk önümde ve fırtınaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllsoğuk...
Uçurum çiçekleri gibi çaresiz ve yalnızlığa eş...
Satırlarım sırılsıklam artık...Hıçkırıklara boğulmadan sessizliğimAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllben artık gideyim en sevdiğim... Yine sessizce...
GiderkenAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgulllbitkin... kıyamadım uyandırmayaAğlıyorum sessizce; sen uyanmayasın diye.. Virgullldokunamadım son defa.
Şimdi sessizce belki hissedersin diye dilimde o son cümle ;
SENİ SEVİYORUM... Seni çok seviyorum...
CryDewıL
CryDewıL
• HızLı üye •
• HızLı üye •

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 138
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 101
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 01/05/10
<B>Yaş</B> Yaş : 28

- Similar topics