Join the forum, it's quick and easy

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Empty Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Mesaj tarafından GoDFaTHeR Çarş. Mayıs 05, 2010 12:52 am

aşk nick aşk nickleri
Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği
bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg
Yüreğime bir türlü o gitti diyemiorum...

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde
yüreğin acıyorsa.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise
gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi
güneşin doğmasını bekle

Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde
yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...

Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde,Nede aşkımı körükleyen bir
rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye
dayanacak kalbim var.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg 1
Gün 1 çılgınlık edip seni sevdiimi söylesem alay edip güler misin
yoqsa sende sewer misin?

Sevmek ölmektir bence, bende sewmiştim ölmeden önce.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg 1
gün gelip "ben mi dünya mı" die soracaksın. Ben dünya diyeceğim we sen
çekip gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim dünyam sensin.

Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu
kimler için terkettim ama şimdi o geldi benle ilgilenmez oldu!!!Duy
sesimi aşkım!!!
HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GÜN YERİNE GEÇEMEDİLER. O KALANLARA
GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER.

Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI!

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa
çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben
bir eşkiyayım ve sana aşığım

Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. Askg Aşk Sen beni öyle bir hale getirdin ki dostlarım
bile güldü ama ben seni öyle bir hale getireceğim ki düşmanların bile
ağlayacak!
Gülmekten çok ağlamak, yaşamaktan çok ölmek, gelmekten çok gitmektir ve
aşk öyle haindir ki nerede imkansız varsa
orayı sever...

Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi,
Gözyaşlarımla gülmeyi, Kavuşmak için sabretmeyi, Herşeyi öğrendim ama
sensiz olmayı asla

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende
Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık
bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi ÇocukçA
Sen GerçEkçE , Hepsi Öylesine Sen Ölesiye
Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım.
GoDFaTHeR
GoDFaTHeR
Farkımız*Tarzımız*
Farkımız*Tarzımız*

<B>Mesaj Sayısı</B> Mesaj Sayısı : 3016
<B>Rep Sayısı</B> Rep Sayısı : 455
<B>Kayıt tarihi</B> Kayıt tarihi : 30/04/10

https://kopuk1.forum.st

- Similar topics